Page 3 of 3 First 123
Results 21 to 22 of 22

Thread: i need help

  1. #21
    96TeGgy is offline Feedback Score 1 (100%)
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Fort Lauderdale, Florida, United States
    Replies
    113

    Default

    ok try this run a wire str8 from the negitive terminal on the battery to the ground on your fule pump. are you getting spark from the dizzy? had a simmiler problem after tucking the harness on my teggy also somthin u might wana check out is the whole fuse block under the dash open it up see if theirs any burn marks also did u check the ecu fuse under the hood make sure all plugs are in good sahape no stray wires stick out from the plug

  2. #22
    hondaowner's Avatar
    hondaowner is offline Feedback Score 0
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    West Palm Beach
    Replies
    495

    Default

    Ive read all comments but im still thinking maybe u should go back to old harness and see if tht resolves ue issuses and if it does find whts the issue with new harness cause car was workong fine untill u changed dash harness ...once u see car running again label all plugs blk sharpie abd start over..and to ask another thing u tryn to put an obd2 dash harness in a obd1 ? And whts u ecu setup ? U might even have to bypass something ?and is there an alarm on this car ?tht could be whts causing the issue too?ijs

Page 3 of 3 First 123
Quick Navi
Sponsors



About Honda-Classifieds

    Buy, sell, or trade your Honda / Acura parts and vehicles with efficiency and ease for free! We never charge any fees what so ever!

Follow us on

Facebook Twitter